Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Μερκελομαχίες #1

Ακολουθούν δυο κείμενα χθεσινά, απαντήσεις μου προς φίλους μου που ξεκίνησαν την επανάσταση κατά της Μέρκελ και τα μεταφέρω εδώ αυτούσια:

Μερκελομαχία #1:

Αναρωτιεμαι πραγματικα γιατι δημιουργειται η αισθηση οτι η Μερκελ κανει οτι κανει λογω ανθελληνισμου

τις κραυγες και τις κατηγοριες και τις επιθεσεις εναντιον της Μερκελ τις θεωρω απο φαιδρες (κατ'ελαχιστο) εως γραφικοτατα γελοιες, αναλογως του πως εκφραζονται.

οποιοι αντιλαμβανονται την πολιτικη σε επιπεδα φιλιας, παρειτσας, κολλητιλικια, συμπαθειας, αντιπαθειας κλπ θα επρεπε να μην εχουν καν δικαιωμα ψηφου.

in extremis θα επρεπε να δινουμε εξετασεις καθε 5 χρονια για να διατηρουμε το δικαιωμα ψηφου. Αυτη η πολλη δημοκρατια δεν αντεχεται καν.

Αφισες της Μερκελ κλοουν, της Μερκελ με μουστακι Χιτλερ, η Μερκελ με το ιδιο σακκακι και ξυσταυτασουμεγκασμα.

Χωρα της πλακας και λαος μαλ@κας.

Αναξιοι, αστειοι, γελοιοι, απογονοι του Αριστοφανη.

Η κουταμαρα σε ολο της το μεγαλειο.

Δηλωνω Μερκελικος πλεον, διοτι απλα και ξεκαθαρα αυτος ο λαος δεν βλεπει περα απο τη μυτη του.

ΣΚΙΣΕ ΜΑΣ ΜΕΡΚΕΛΑΡΑ.

Μη μας δωσετε τη δοση ρε νουμερα Γερμανοι και λοιποι Ευρωπαιοι.

ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ να νιωθουμε κυνηγημενοι. ΜΗ ΜΑΣ ΤΗ ΔΩΣΕΤΕ τη γ@μημενη τη δοση. Θα βρουμε λογο υπαρξης για 100 ακομη χρονια και θα στρωσουμε το πιο αναρχο, ρεμπελο, αλητικο, ωχαδερφιστικο, ανατολιτικο κρατος που εχει δει ποτε η Ευρωπη. Μονο για αυτο ρε μλκες δυτικοι ειμαστε ικανοι. Γιατι μας το στερειτε. ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ να γινουμε Ευρωπαιοι. Εμεις θελουμε να ειμαστε στην Ανατολη. Με το μπαχτσισι μας, με τα ωχαμαν μας, με το μας κυνηγουν οι χωροφυλακοι, με τα σεα και τα μεα μας.

Ερχεται και ο Νταβουτογλου σημερα και ζηλευω τους γειτονες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου